Grandcafe Rotterdam

Gezellig en goedkoop grandcafé in Rotterdam

Een grand café waar u heerlijk kunt genieten van uw vrije tijd, een borrel en lekker eten, het bestaat nog steeds! Muziekcafé Oldtimer is een gezellig en goedkoop grandcafé in Rotterdam. Als u alleen wat drinken wilt bent u uiteraard ook van harte welkom. Maar ook als u een hoofdgerecht wilt nuttigen kunt u zich melden bij Muziekcafé Oldtimer. Om een gerecht te kunnen eten hoeft u geen afspraak te maken. Muziekcafé Oldtimer is dagelijks vanaf 12.00 uur geopend, u kunt zelf bepalen op welk moment u het café binnenstapt.

De perfecte sfeeGrandcafe Rotterdamr

In het grandcafé in Rotterdam zult u de perfecte sfeer ervaren. Tijdens het eten en drinken geniet u altijd van prachtige muziek. Soms is dit achtergrondmuziek, maar er treden ook regelmatig bandjes op. Op de Facebook van Muziekcafé Oldtimer kunt u ontdekken welke artiesten er binnenkort zullen optreden. Houd de pagina dan ook goed in de gaten, zodat u nooit uw favoriete band hoeft te missen!


Betaalbaar en ruime openingstijden

Het grandcafé in Rotterdam is absoluut niet duur. Zowel het eten en drinken zijn scherp geprijsd. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat een avondje uit duur zal uitpakken. Daarnaast zijn er zeer regelmatig speciale aanbiedingen. U krijgt dan korting op bepaalde dranken of gerechten. Een avondje uit wordt dan nog goedkoper! Verder profiteert u van zeer ruimte openingstijden. Vanaf het middaguur tot na middernacht kunt u het grandcafé binnenstappen. Ook ontdekken hoe leuk dit grand café is? Breng er binnenkort een bezoek aan en ervaar het zelf!

   Contact