Kroeg Rotterdam

Kroeg met LIVE muziek in Rotterdam

Bent u op zoek naar een leuke en gezellig kroeg in Rotterdam? Een kroeg waar regelmatig LIVE muziek te horen is? In dat geval bent u bij Muziekcafé Oldtimer aan het juiste adres!  In dit Rotterdamse café vinden regelmatig optredens plaats van uiteenlopende artiesten. Terwijl u naar de muziek luistert kunt u genieten van een biertje, wijntje, sterke drank of een alcoholvrij drankje. Naast drinken kunt u ook genieten van heerlijke gerecht bij Muziekcafé Oldtimer. Voor de vleesliefhebbers zijn er menu’s met spareribs, schnitzels en hamburgers. Ook visliefhebbers kunnen hun hart ophalen, zo kan er bijvoorbeeld voor heerlijke, verse haring gekozen worden.

Gezellig en eigentijds

Muziekcafé Oldtimer is een gezellig café en eigentijds. Het café heeft een Facebookpagina waarop de laatste acties en nieuwtjes worden vermeld. Als bezoeker doet u er verstandig aan om deze pagina regelmatig te bekijken. Op de Facebookpagina ziet u namelijk ook welke bands en artiesten er komen optreden in het café. Komt er een bandje optreden waar u fan van bent, dan kunt u heerlijk gaan genieten van uw favoriete muziek!

Kroeg RotterdamKomt u een keertje langs?

Veel mensen zijn u voorgegaan en hebben inmiddels een bezoek gebracht aan Muziekcafé Oldtimer in Rotterdam. Deze kroeg wacht ook op uw komst. Komt u een keertje langs om te ervaren hoe leuk deze kroeg is? Ook als u van dansen houdt is Muziekcafé Oldtimer ideaal, want gedanst wordt er zeker. Onder het genot van een lekker drankje gaan de voetjes van de vloer, tot in de late uurtjes!

   Contact