Spareribs Rotterdam

Spareribs eten in Rotterdam

Bent u op zoek naar een restaurant of café waar u goedkoop spareribs kunt eten in Rotterdam? Wij raden u aan om eens een bezoek te brengen aan Muziekcafé Oldtimer. In dit café kunt u heerlijke spareribs eten. Uiteraard kunt u de spareribs ook in menuvorm bestellen. Het voordeel hiervan is dat u ook friet en salade krijgt. Nadat u zo’n spareribs menu op heeft, hoeft u niet bang te zijn dat u nog honger heeft! U vindt het Muziekcafé Oldtimer aan de Strevelsweg 54a in Rotterdam. Het café is elke dag geopend vanaf 12.00 uur in de middag. Sluiting vindt pas na middernacht plaats, er is dus sprake van zeer ruime openingstijden.

Genieten van muziek tijdens het eten

De naam zegt het eigenlijk al, Muziekcafé Oldtimer. Muziek speelt een belangrijke rol bij dit café. U kunt tijdens het eten en drinken genieten van verschillende muziekstijlen. Er worden regelmatig artiesten en bands uitgenodigd. U kunt dus ook genieten van LIVE muziek! Spreekt de combinatie van LIVE muziek, lekker eten en betaalbaar eten u aan? In dat geval bent u van harte welkom bij Muziekcafé Oldtimer!

Spareribs RotterdamEten zonder afspraak

Groot voordeel is dat u bij Muziekcafé Oldtimer geen afspraak hoeft te maken als u spareribs wilt komen eten. U kunt het café binnenwandelen waar het u uitkomt! Nadat uw bestelling is opgenomen zal de kok aan de slag gaan met de bereiding van uw spareribs. Voor u het weet bent u aan het genieten van heerlijke spareribs van hoge kwaliteit. Alvast eet smakelijk bij Muziekcafé Oldtimer!

   Contact